Hoe maak ik opslagruimte vrij in mijn winkelmagazijn?

Hoe maak ik opslagruimte vrij in mijn winkelmagazijn?

09 Feb 2021

Rommel in opslagruimte van uw winkel? Deze stappen laten u zien hoe u een opslagruimte opruimt en snel ongewenste rommel verwijdert.

#1 Maak een lijst met de inhoud van de winkelmagazijn

Het eerste wat u moet doen is de opslagruimte controleren en alles noteren. Hierna kan u starten met de volgende stappen.

#2 Vraag hulp aan vrienden en plan een dag om te ontruimen.

Kom voorbereid om de kans te verkleinen dat u overweldigd raakt. Kies een tijdstip om de eigenlijke opruiming te doen en kom uitgerust terug met verhuismateriaal, vuilniszakken, etiketten en sorteerbakken.

#3 Sorteer uw spullen in categorieën zoals ‘te houden’, ‘te verkopen’, ‘weg te gooien’.

De Four-Box Declutter Methode is een effectieve manier om te sorteren. Het uitgangspunt achter deze techniek is met behulp van vier lege dozen te sorteren. Elke doos krijgt een naam, namelijk: ‘te houden’, ‘te gooien’, ‘te verkopen’, en ‘op te slaan’ doos.

#4 Blijf bij uw taak

De grootste fout bij het opruimen van een opslagruimte is dat de klus niet wordt geklaard binnen de geplande tijd. Als u de bovenstaande stappen hebt doorlopen en u zit nog steeds vast, dan kunt u misschien een beroep doen op een professionele opruimer.

#5 Ayguzer Business staat klaar voor de opkuis!

Ayguzer Business kan u helpen om de inhoud van uw winkelmagazijn te verwijderen zonder dat u ook maar een vinger hoeft uit te steken. Ons inhuren is vooral handig als u niemand hebt die u kan helpen of als u fysiek niet in staat bent om zelf schoon te maken.

Deel het als u het interessent vond