Je tuin zomerkaar maken

Je tuin zomerkaar maken

30 Jul 2021

Na een lange winter is iedereen blij dat het weer voorjaar wordt. Tijd om weer lekker naar buiten te gaan en de tuin te maken voor het zomerseizoen! Voordat je lekker in het zonnetje kunt zitten, zal je je tuin eerste zomerklaar moeten maken. Wij geven jou enkele tips waarmee jij jouw tuin kunt schoonmaken.

Begin eerst met je tuintegels, deze zijn een prachtige vorm van decoratie in uw tuin. Dat wilt u natuurlijk ook zo houden. Daarvoor zult u regelmatig uw tuintegels moeten schoonmaken. Veel mensen vinden dit een vervelende klus. Gebruik een groene zeep voor het reinigen van de vieze tuintegels. Vul een emmer met water en groene zeep. Gooi daarna het sopje over uw tuintegels en schrob deze met een harde borstel. Laat het dertig minuten intrekken en spoel na met schoon water.

Niets is heerlijker dan genieten van een goede barbecue in eigen tuin. Het grootste nadeel is echter dat je het barbecue rooster moet schoonmaken. Dit is een vervelend werkje. Toch is het belangrijk om het barbecue rooster schoon te maken vlak na het eten. Dan voorkom je dat de etensresten gaan vastkoeken aan het rooster.

Daarnaast is het ook tijd om tuinmeubilair terug buiten zetten. Hiervoor moet je uiteraard eerste je tuinmeubilair eerst goed schoonmaken om de harsvlekken te verwijderen. Het is natuurlijk belangrijk om eerst te achterhalen uit welk materiaal jouw tuinmeubels bestaan. De schoonmaak van de tuinmeubels is afhandelijk van de materiaal.

Zo, nu kan de zomer pas écht goed beginnen!

Deel het als u het interessent vond