Opkuis na een verbouwing of renovatie

Opkuis na een verbouwing of renovatie

30 Sep 2021

Verbouwingen of renovaties zorgt er altijd voor dat stof en vuiligheid zich op allerlei plaatsen hecht. Na een verbouwing van welke omvang dan ook is er simpelweg geen kans om aan het schoonmaken te ontsnappen. Als u verbouwt of renoveert, wees dan voorbereid op de verspreiding van stof en vuil. 

Bij een schoonmaak na verbouwing is stof het meest voorkomende probleem. Een huis stofvrij maken na verbouwing is een grote klus. Het stof komt overal tussendoor waardoor de stofzuiger in ieder hoekje zal moeten komen.

Voor een geslaagde schoonmaak na een renovatie of verbouwing, moet je rekening houden met de volgende zaken:

  • Eerst en vooral moet je de juiste schoonmaakmaterialen verzamelen om bouwstof te verwijderen.
  • Veeg de muren af ​​met een zachte, vochtige handdoek om stof op te vangen en weg te vegen.
  • Als het om vloeren gaat, moet je ervoor zorgen dat je begint met stofzuigen. Pas dan kan je beginnen met het dweilen van de vloer. 

Hoewel het mogelijk is om deze intensieve schoonmaak zelf uit te voeren, is het beter om deze moeilijke taak uit te besteden aan een deskundig schoonmaakbedrijf. Onze schoonmaakspecialisten weten hoe ze moeten omgaan met al deze uitdagingen.

Wil je na een verbouwing  in een propere gebouw intrekken en niet in een bouwwerf? Ayguzer Business is de beste partner die u kan vinden voor het instapklaar schoonmaken van nieuwbouw gebouw: vloer, trappen, kamers, muren, plafond, terras, oprit, ramen,... Schakel Ayguzer business in, en onze ervaren schoonmaakmedewerkers beschikken over de juiste schoonmaakmiddelen en materialen om uw gebouw schoon op te leveren.

Deel het als u het interessent vond