Omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen moeten smetteloos gereinigd worden. Onze kinderen verdienen het om in een propere klas les te volgen of te sporten.  

Ziekenhuizen moeten regelmatig en nauwkeurig gereinigd worden. Met onze speciale machines zorgen wij voor een grondige reiniging! Wij reinigen de vloeren van de klassen, banken en stoelen, schoolborden.  

In uw sportcomplexen dragen we de uiterste zorg voor al uw apparaten tijdens het schoonmaken. Met grote aandacht reinigen we uw hallen en gangen. In ziekenhuizen zorgen we voor smetteloze kamers en gangen. Wij werken efficiënt en discreet. De patiënten zullen zich niet bewust zijn van enige ongemakken. 

Aanbod: 

  • Schoonmaak scholen 

  • Schoonmaak sportcomplexen 

  • Schoonmaak ziekenhuizen 

Veel gestelde vragen

Natuurlijk kunt u een afspraak maken voor een éénmalige schoonmaakwerk. Ayguzer Business schoonmaakbedrijf is een bedrijfsgerichte, professionele dienstverlening voor de dagelijkse- of periodieke schoonmaakwerk van commerciële en industriële interieurs.

Dit is afhankelijk van het gebouw en soort project (voorbeeld: éénmalig, wekelijks of periodiek) Een standaard prijsberekening is daarom niet zonder het project te hebben gezien aan te geven. Hiervoor kunt u een gratis offerte aanvragen.

U hoeft niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar het wel handig als u er aan het begin bent, en na afloop. Ook om eventuele bijzonderheden aan ons uit te leggen, en om het eindresultaat samen te kunnen doorlopen

Ayguzer

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij vertrouwen dat het benaderen van elk werk integraal belangrijk is en geloven in de kracht van simpele communicatie

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij vertrouwen dat het benaderen van elk werk integraal belangrijk is en geloven in de kracht van simpele communicatie

Contacteer ons