Wie zijn we?

Alles met een bewuste keuze voor open communicatie, duurzamheid en impact op maatschappij met meer dan 10 jaar ervaring. Wij zijn actief in Antwerpen voor een betere dienst.

Ayguzer Business is een professioneel schoonmaakbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Wij steunen u door een gestructureerde organisatie en uitstekend opgeleide vakmensen. Een slimme, gestructureerde service zorgt voor winstgevend organisatie. Wij zorgen voor meer efficiëntie terwijl u zich richt waar u in goed in bent. Wij passen ons aan de behoefte om ter even wat de sector of de plek is.

Wij besteden enorm veel aandacht aan de ontplooiing van ons personeel. Stuk voor stuk werken we samen om een beter resultaat te hebben voor een strikte recrutering. Dit leidt tot meer flexibiliteit en kostenbesparingen.

Elke omgeving vraagt een specifieke, doelgerichte aanpak. Daarom gebruiken we de juiste materialen en middelen op de juiste plaats. Ook ons werkschema passen we aan aan uw bedrijf. Wij reinigen dagelijks en periodiek commerciële en industriële interieurs. Van kleine ondernemingen tot grote panden en werven. Lees meer over onze diensten.

Ayguzer Business is een milieuvriendelijke organisatie. Daarom zijn al onze reinigingsmiddelen ecologisch afbreekbaar. We streven naar absolute kwaliteit, duurzaamheid en tevredenheid. Door voortdurend informatie in te winnen, te meten en te analyseren blijven wij onze diensten perfectioneren. Zo blijven onze klanten steeds tevreden.

  • Snelle oplossing nodig?

  • 24 op 7 bereikbaar voor spoedgevallen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Particulier en professioneel
  • Flexibele planning
  • Lokale specialist
03 304 60 48

Wat doen we?

Ayguzer Business is een professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 10 jaar ervaring.

Doelstellingen

Ayguzer Business schoonmaakbedrijf: een bedrijfsgerichte, professionele dienstverlening voor de dagelijkse reiniging én het periodiek schoonmaakonderhoud van commerciële en industriële interieurs.

Aanwezigheid van Ayguzer Business

In de Business-to-Business omgeving waarin wij werkzaam zijn, hebben we te maken met een diversiteit aan wensen en eisen, maar even variërend zijn steeds ook de mogelijkheden. Elke omgeving vraagt bovendien een specifieke aanpak.

Kwaliteit

Er wordt eveneens bijzondere aandacht besteed aan interne communicatie inzet en ontplooiing van ons getraind personeel, wat ons volgende troeven verleent: flexibiliteit, operationele contactpersonen en kostenbesparing.

Ontdek onze diensten
Ayguzer

Nog niet overtuigd?

Lees klantrecensies

Metehan Karaş

in de afgelopen week

⁩ Zeker aan te raden! Er wordt nauwkeurig gewerkt.

Merve Özbay

in de afgelopen week

Sterk werk! Die gasten kennen hun job duidelijk.

Begüm Çağlar

in de afgelopen week

Professioneel schoonmaakbedrijf. Aandacht voor de klant staat centraal 👍🏻

Fatih Kobacık

in de afgelopen week

Ik kan geen minpunt bedenken. Goede Service!

Kübra Büyük

in de afgelopen week

erg tevreden over de service!!